Футболісти луганської Зорі / фото ФК Зоря

У четвер, 14 грудня, відбувся поєдинок шостого туру групового турніру Ліги конференцій УЄФА, в якому "Зоря" зустрічалася з ісландським "Брейдабліком". 

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну номінально домашній матч луганський клуб грав на стадіоні "Арена Люблін" у Польщі. 

"Зоря" повела в рахунку вже на 2-й хвилині зустрічі - гол забив панамський форвард Едуардо Герреро. На 11-й хвилині ісландський захисник Дамір Мумінович зрізав м'яч у власні ворота і подвоїв перевагу українського клубу. На 19-й хвилині Петар Мічин з передачі Дмитра Мишньова забив третій м'яч луганчан у цій грі. На 76-й хвилині матчу Ігор Горбач забив четвертий гол у ворота ісландського клубу, встановивши фінальний рахунок на табло. 

Відео дня

"Зоря" - "Брейдаблік" - 4:0

Голи: Герреро, 2, Муміновіч, 11, Мічин, 19, Горбач, 76

"Зоря": Сапутін (Жилкін 90+3), Боль (Алефіренко 82), Батагов, Джордан, Снурніцин, Мічін (Нагнойний 72), Мишньов (Азіангбе 71), Чурко, Горбач, Герреро, Антюх (Бугай 82)

"Брейдаблік": Ейнарссон, Єоман (Крістінссон 46), Муміновіч, Майгерссон, Інгварссон, Лудвікссон (Сігурйонссон 87), Сігурдарсон (Адальстейнссон 82), Гуннлаугссон, Ейнарссон (Глінссон 82), Сванторссон, Стейдорссон (Волер 87)

ПопередженняБоль 7, Батагов 17, Антюх 52, Чурко 65, Джордан 83 - Мумінович 65, Крістінссон 75

Огляд матчу: 

На жаль, на турнірне становище "Зорі" цей матч ніяк не вплинув. Луганський клуб завершив груповий етап Ліги конференцій на третій сходинці в групі В, набравши 7 очок. Перше місце в групі зайняв "Маккабі" Тель-Авів (15 очок). На другій сходинці фінішував бельгійський "Гент". "Брейдаблік" не зміг набрати жодного бала і посів останнє місце в цьому квартеті. 

Вас також можуть зацікавити новини: