Відомий іспанський футболіст вирушив до Польщі допомагати українським біженцям

Рубен Гарсія надає гуманітарну допомогу українцям.

Півзахисник футбольного клубу "Осасуна" Рубен Гарсія надає гуманітарну допомогу українським біженцям, постраждалим від військового вторгнення російських окупантів. 

28-річний іспанець скористався паузою в Ла Лізі і відправився до Варшави для надання підтримки біженцям, які перетинають кордон України з Польщею.

"Сусід розповів мені, що з двома друзями їде до Варшави з медикаментами, підгузками, дитячим харчуванням. Всього 12 осіб.

Футболісти живуть як би в міхурі, але не можна втрачати зв'язок з реальністю. Я відчував, що повинен зробити свій внесок.

З Польщі нам повідомили, що найвища потреба – в підгузниках, дитячому харчуванні, консервах, а також ліках, рукавичках, медичному приладді.

Також ми привезли фуру одягу, хоча нам сказали, що потрібно менше. У нас п'ять вантажівок, забитих доверху", - сказав Рубен Гарсія в інтерв'ю виданню Cadena SER.

Рубен Гарсія зіграв 28 матчів у складі "Осасуни" в поточному сезоні чемпіонату Іспанії, відзначившись одним забитим голом та 4 асистами. Загалом у Ла Лізі зіграв 207 матчів, у яких забив 20 голів.

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже другий місяць. 

Вас також можуть зацікавити новини: