Дуглас Бергквіст / ФК Кальмар

Одеський "Чорноморець" креативно презентував своїм вболівальникам новачка клубу - Дугласа Бергквіста. 28-річний шведський захисник на правах вільного агента приєднався до "моряків" цієї зими.

Попередньою командою Дугласа був ФК "Кальмар" у Швеції. Instagram "Чорноморця" представив Бергквіста незвичайно, зробивши відсилання до серіалу "Гра в кальмара".

"Чотири приголосні у прізвищі поспіль - це заявка на успіх для будь-якого футбольного коментатора. Дуглас перейшов до "Чорноморця" зі шведського "Кальмара". Гра почалася! Червоний - стій. Зелений - теж стій. Чорно-синій - йди!", - написала прес-служба "моряків" й зафарбувала абияк у фотошопі футболку Бергквіста в кольори "Чорноморця".

Нагадаємо, що до "Чорноморця" повернувся головний тренер Роман Григорчук. Також одесити збираються підписати екс-капітана "Динамо".

На збори в Туреччину з "моряками" вирушив також форвард "Динамо" Назарій Русин, якого скоріш за все одеський клуб орендує в киян.

Читайте такожКлуб УПЛ офіційно оголосив про підписання п'ятьох футболістів

"Чорноморець": результати в сезоні

  • Одесити мають 14 очок після 18 турів та посідають 13-е місце в турнірній таблиці УПЛ. Вони розташовані в зоні вильоту.
  • З Кубка України "моряки" вилетіли на стадії 1/8 фіналу, програвши з рахунком 3:0 донецькому "Шахтарю".