Лунін встановив незвичний рекорд серед українських спортсменів / скріншот

Українець Андрій Лунін встановив рекордне досягнення у соцмережах після виходу мадридського "Реала" у фінал футбольної Ліги Чемпіонів. Голкіпер "королівського клубу" і збірної України став першим в історії українським спортсменом, що досяг позначки у 3 мільйона підписників в Instagram, повідомляє NV.

Видання нагадує, що у півфінальному матчі-відповіді проти Баварії мадридці здобули вольову перемогу з рахунком 2:1, а український голкіпер здійснив чотири сейви.

"Лунін вже суттєво відірвався від інших українських спортсменів за кількістю підписників. Захисник Арсенала Олександр Зінченко має 2.6 млн фолловерів в Instagram, чемпіон світу з боксу Олександр Усик - 2 млн", - пише ЗМІ.

Відео дня

Також зазначається, що з нагоди досягнення ювілейної позначки Лунін вирішив роздати подарунки своїм підписникам — футболки, шарфи та м’яч. Воротар визначить 9 переможців із числа фолловерів, які отримають сувеніри.

Останні новини футболу

На українського захисника лондонського "Арсеналу" Олександра Зінченка "поклав око" один із європейських футбольних грандів. Мюнхенська "Баварія" не відмовилися від ідеї придбання гравця і планує купити українця у наступне трансферне вікно.

Англійський клуб хоче отримати за Зінченка 45 мільйонів євро, і "Баварія" готова заплатити "гармашам" таку суму.

Вас також можуть зацікавити новини: