Форвард за 115 мільйонів євро розчарований своїм поверненням до Челсі

Ромелу Лукаку ризикує втратити довіру Томаса Тухеля.

Нападник "Челсі" та збірної Бельгії Ромелу Лукаку дав інтерв'ю, де висловив невдоволення щодо ігрової системи головного тренера лондонського клубу Томаса Тухеля. Також 28-річний бомбардир заявив, що шкодує, що покинув "Інтер" заради повернення в АПЛ.

Цитує бельгійця Sky Sport.

"Я у нормальній фізичній формі, але я незадоволений ситуацією у "Челсі". Тухель вирішив грати з іншою схемою, але я не здамся і буду професіоналом. Я незадоволений ситуацією, але я не можу зараз здатися", - сказав Лукаку.

"Думаю, що минулого літа все сталося не так, як мало б бути. Я переживаю, що те, як я залишив "Інтер" сталося невчасно. Зараз той період, коли я можу поділитись своїми почуттями. Я завжди казав, що "Інтер" у моєму серці. Я знаю, що я повернуся до "Інтеру", дуже сподіваюся. Я люблю Італію, хочу вибачитися перед вболівальниками "Інтера", бо вважаю, що мій трансфер повинен був бути іншим", - додав Ромелу.

"Я правда сподіваюся повернутися до "Інтера", причому не в кінці своєї кар'єри, а коли я все ще буду на рівні", - завершив думку бельгієць.

Лукаку останні два місяці грав нерегулярно через травму. Нападник повернувся до "Челсі" влітку за 115 млн євро. В поточному сезоні він забив 5 голів в АПЛ та 2 у Лізі чемпіонів.

"Челсі" з 42 очками займає друге місце в турнірній таблиці АПЛ.

Для Лукаку це друга каденція в "Челсі", адже він вже грав за "аристократів" з 2011 по 2014 рік.

Ромелу Лукаку: кар'єра і досягнення

  • Раніше Лукаку також встиг пограти за "Андерлехт", "Вест Бромвіч", "Евертон", "Манчестер Юнайтед" та "Інтер".
  • Він ставав чемпіоном Бельгії та чемпіоном Італії, а також вигравав Кубок Англії.
  • За збірну Бельгії Лукаку провів 101 матч, забивши 68 голів. В його активі бронза чемпіонату світу-2018.
  • На Євро-2020 Лукаку забив 4 голи і потрапив до символічної збірної турніру.