Йожеф Сабо / фото Коваль Володимир

У п'ятницю, 3 листопада, в центральному поєдинку 13-го туру Української Прем'єр-ліги "Динамо" прийме "Шахтар". 

Легендарний у минулому футболіст і колишній тренер київського клубу Йожеф Сабо поділився своїм прогнозом на поєдинок грандів українського футболу. На думку експерта, перемога в цій грі дістанеться донецькому клубу, оскільки на сьогоднішній день "гірники" сильніші за "біло-синіх". 

"Гра повинна бути цікавою. Луческу має великий досвід, якого немає у жодного чинного тренера в Україні. Я думаю, що "Динамо" закриється біля своїх воріт і чекатиме помилки "Шахтаря", щоб зловити "гірників" на контратаці. Кияни не зможуть грати у відкритий футбол, тому що гравці в "Шахтарі" кращі.

Відео дня

Луческу в "Динамо" завжди використовує таку тактику проти сильних команд. А "Шахтарю" потрібно вигравати, вони борються за чемпіонство. Думаю, що "гірники" виграють з рахунком 2:0. Донецька команда просто сильніша, і я не бачу, за рахунок чого "Динамо" зможе їм перешкодити здобути перемогу", - наводить слова Сабо "Український футбол".

Додамо, що київське "Динамо" займає 7-е місце в турнірній таблиці УПЛ з 16 балами в активі. "Шахтар" набрав 21 очко і йде на 4-й позиції. Лідирує в чемпіонаті "Кривбас" - 26 очок. 

Відзначимо, що "Динамо" не перемагає "Шахтар" в рамках УПЛ з сезону-2020/21. У квітні 2021 року "біло-сині" виграли з рахунком 1:0 завдяки голу Карлоса Де Пени з пенальті. 

Вас також можуть зацікавити новини: