Лавка Шахтаря на Олімпійському / фото

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар", які проводять свої домашні матчі на НСК "Олімпійський", стилізували лави запасних на стадіоні.

Про це повідомили прес-служби "Динамо" і "Шахтаря". Проект реалізовано двома клубами спільно.

Сидіння однієї з "лав" були оформлені в кольори "Динамо", тоді як іншої - в кольори "Шахтаря". І там, і там на сидіннях можна побачити клубні емблеми.

Відео дня

Повідомляється, що нові крісла обладнані системою обігріву з трьома функціями на спинках і сидіннях. Крім того, вони нададуть гравцям і персоналу команд підвищену зручність і хороший огляд на полі. 

"Динамо" також повідомляє, що під час матчів киян конструкції будуть оформлені в клубних кольорах, а під час інших поєдинків будуть відповідати символіці інших клубів.

фото instagram.com/fcshakhtar
фото instagram.com/fcshakhtar
фото Динамо Київ
фото Динамо Київ

Читайте також"Геть з Києва": фанати Динамо вивісили новий банер на адресу Шахтаря (фото)

"Шахтар": переїзд до Києва

  • Свій останній матч на "Донбас Арені" "Шахтар" провів 2 травня 2014 року, обігравши "Іллічівець" (3:1) в 28-му турі УПЛ.
  • Після цього "гірники" покинули Донецьк, а свої домашні матчі проводили спершу на "Арені Львів" у Львові, а з лютого 2017 року - на стадіоні "Металіст" у Харкові. Базувалася команда при цьому в Києві - з 2014 року тренувальною базою "гірників" є Олімпійський комплекс "Святошин".
  • З сезону 2020-2021 "Шахтар" проводить домашні матчі на "Олімпійському" в Києві. Контракт зі стадіоном укладено на три роки.