Юсуф Язіджі - новачок ЦСКА / фото twitter.com/yaziciyusuf97

Прес-служба московського ЦСКА спровокувала скандал, коли вирішила пожартувати з приводу придбання турецького футболіста Юсуфа Язіджі, який на правах оренди приєднався до "армійців" з французького "Лілля".

У Тwitter ЦСКА з'явився відеоролик, де в ході вигаданого гумористичного листування російський клуб нібито переконував перейти Язіджі до себе.

У ролику, представленому в соцмережах ЦСКА, акаунт клубу спочатку пролайкав фотографії Юсуфа, а потім вступив в листування англійською мовою.

Відео дня

Турецький футболіст типу ігнорував, поки ЦСКА не написав йому: "Юсуф, це Росія, у нас тут багато Наташ". І турок моментально дав відповідь: "П'ять хвилин, вже їду!".

Ролик видалили з усіх акаунтів ЦСКА приблизно через 15-20 хвилин після публікації, але відео і скріншоти поширилися в соціальних мережах.

фото twitter.com/pfc_cska

Директор зі зв'язків з громадськістю та інформаційної політики ЦСКА Сергій Аксьонов вже відсторонив творців відеоролика від роботи.

Зазначимо, що Юсуф Язіджі - 24-річний півзахисник національної збірної Туреччини. У нього 38 матчів за рідну збірну. З 2015 по 2019 рік Юсуф грав за турецький "Трабзонспор", а потім перейшов в "Лілль", з яким став чемпіоном Франції. Тепер Язіджі пішов в оренду до ЦСКА. Transfermarkt оцінює Юсуфа в 15 млн євро.

Вас також можуть зацікавити новини: