Футболісти Вулверхемптона святкують гол / Скріншот з трансляції Setanta Sports

У середу, 27 грудня, в рамках 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги "Брентфорд" українця Єгора Ярмолюка приймав "Вулверхемптон". 

Гра проходила на стадіоні "Брентфорд Ком'юніті" і завершилася перемогою гостей. 

Гості відкрили рахунок на 13-й хвилині зустрічі - гол з передачі Пабло Сарабії забив Маріо Леміна. Через хвилину "вовки" подвоїли свою перевагу - відзначився юнокорейський нападник Хван Хі Чхан. На 16-й хвилині матчу "Брентфорду" вдалося відіграти один м'яч - Йоан Вісса забив з передачі Ніла Мопе. На 28-й хвилині Хван Хі Чхан оформив дубль у грі, повернувши "Вулверхемптону" перевагу в два м'ячі. 

Ближче до кінця другого тайму "вовки" забили четвертий м'яч у ворота "Брентфорда" - відзначився Жан Беллагарде після передачі Матеуса Куньї. 

"Брентфорд" - "Вулвергемптон" - 1:4

Голи: Вісса, 16 - Леміна, 13, Хван Хі Чхан, 14, 28, Беллагарде, 79

"Брентфорд": Флеккен, Коллінз, Піннок, Янельт, Расмуссен (Єнсен 67), Норгорд, Ярмолюк (Дамсгорд 46), Годдос, Вісса (Олакігбе 86), Мопе, Льюїс-Поттер (Перт-Гарріс 86)

"Вулвергемптон": Са, Кілман, Буено, Тоті, Семеду (Догерті 64), Леміна, Гомеш, Аїт-Нурі (Буену 80), Сарабія (Дойл 65), Кунья, Хван (Беллагарде 45+7)

Попередження: Норгорд 43 - Кілман 54

Огляд матчу:

Український півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк вийшов у стартовому складі на цю гру і зіграв один тайм. Статистичний портал Sofascore оцінив його гру в 6,4 бала. 

"Вулверхемптон" набрав 25 очок і піднявся на 11-е місце в турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги. "Брентфорд" з 19 балами займає 15-ту позицію. 

У наступному турі чемпіонату Англії "Брентфорд" зіграє проти "Крістал Пелас", а "Вулверхемптон" зустрінеться з "Евертоном". 

Вас також можуть зацікавити новини: