Бешикташ - Динамо / фото ФК Динамо Київ

У четвер, 31 серпня, київське "Динамо" зіграє матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій УЄФА проти турецького "Бешикташа".

Зустріч команд відбудеться на стадіоні "Водафон Парк" у Стамбулі (Туреччина).

Перша зустріч команд завершилася перемогою турецького клубу з рахунком 3:2. Голами у складі "Бешикташа" відзначись Абубакар, Коллі та Зайнутдінов. За "Динамо" забивали Шапаренко та Волошин.

Відео дня

Зазначимо, що "Бешикташ" та "Динамо" мають велику історію особистих зустрічей. Вперше команди зустрілися 1987 року. За цей час клуби зіграли вже 12 ігор, з урахуванням першого матчу у цьому розіграші Ліги конференцій. Статистика особистих зустрічей на боці "Динамо". На рахунку київського клубу шість перемог, чотири рази виграв турецький колектив і ще двічі команди зіграли внічию.

Бешикташ - Динамо: трансляція

Матч-відповідь "Бешикташа" проти "Динамо" на території України в прямому ефірі покаже телеканал 2+2.

Крім того, трансляція матчу "Бешикташ" – "Динамо" буде доступна для перегляду на YouTube-каналі FootballHub за цим посиланням. Коментуватиме матч Ігор Циганик. Також переглянути цю гру можна буде на платформі онлайн-телебачення Київстар ТВ.

Додамо, що на шляху до раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій "Динамо" вибило грецький "Аріс" (0:1, 2:1 (6:5 пен)), а "Бешикташ" пройшов "Тірану" (3:1, 2:0) з Албанії та "Нафтчі" (3:1, 2:1) з Азербайджану.

Нагадаємо, що у березні 2023 року група 1+1 media спільно з Фондом "Повернись живим" запустили збір коштів на "Лігу Аеророзвідки". У межах першого етапу проєкту вдалося зібрати 15 000 000 грн на закупівлю п’яти мобільних пунктів управління БпЛА. Натхненні результативністю збору медіагрупа спільно з Фондом компетентної допомоги армії вирішили запустити другий етап проєкту задля доукомплектування спеціальних автівок для аеророзвідників 10 бортами "Лелека-100".

Традиційно, акумулювання коштів відбуватиметься в межах трансляцій футбольних поєдинків Чемпіонату України з футболу на ресурсах групи 1+1 media – телеканалах 2+2 та УНІАН, а також спортивних Digital-проєктах FootballHub та "ПРОФУТБОЛ Digital". Для цього необхідно буде перейти на спеціальну Банку через QR-код, що буде розміщений під час матчів на екранах.

Також зробити свій донат небайдужі вболівальники та всі охочі вже можуть через спеціальний проєктний рахунок, що вже розміщений на сайті Фонду за цим посиланням.

Вас також можуть зацікавити новини: