Барселона зіграє з Реалом в Ла Лізі / фото REUTERS

У неділю, 24 жовтня, в рамках 10-го туру чемпіонату Іспанії з футболу відбудеться легендарне "Ель-Класіко". "Барселона" на рідному для себе "Камп Ноу" прийме мадридський "Реал". 

З невеликою перевагою у фаворити цього протистояння букмекери записали "Реал" Мадрид. 

Перемога мадридського гранда оцінюється коефіцієнтом 2.50, тоді як на перемогу каталонського клубу коефіцієнт 2.75. На нічию пропонується коефіцієнт 3.85. 

Відео дня

Букмекери вірять, що в Ансу Фаті в цьому матчі більше шансів забити гол, ніж у Каріма Бензема. Коефіцієнт, що форвард "Барселони" заб'є 2.10, в той час, як на гол француза коефіцієнт 2.25. 

Читайте такожБарселона - Реал Мадрид: де дивитися матч чемпіонату Іспанії

"Барселона" - "Реал" Мадрид: перед матчем

  • "Реал" за 8 зіграних турів чемпіонату Іспанії набрав 17 очок і займає друге місце в турнірній таблиці першості. "Барселона" за 8 ігор заробила 15 балів і йде на 7-й сходинці.
  • У минулому турі Ла Ліги "Барселона" грала проти "Валенсії" на своєму полі і здобула перемогу з рахунком 3:1. Поєдинок "галактікос" було перенесено. Останній свій матч в рамках чемпіонату підопічні Анчелотті грали проти "Еспаньйола" ще 3 жовтня і програли з рахунком 2:1. 
  • З останніх п'яти матчів "Реал" виграв всього два, при двох поразках і одній нічиїй.
  • Підопічні Рональда Кумана з останніх п'яти матчів перемогу здобули в трьох, при двох поразках. 
  • У минулому сезоні "Реал" Мадрид виграв обидва матчі проти "Барселони" в рамках чемпіонату Іспанії. У Мадриді гра завершилася з рахунком 2:1 на користь "вершкових", а на "Камп Ноу" мадридський клуб виграв з рахунком 3:1.