Головний тренер Арсенала Мікель Артета / фото REUTERS

У неділю, 11 лютого, відбувся поєдинок 24-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Вест Хем" приймав "Арсенал". 

Гра проходила на "Лондон" і завершилася розгромною перемогою гостей. 

Рахунок у матчі був відкритий на 32-й хвилині - гол з передачі Деклана Райса забив французький захисник Вільям Саліба. На 41-й хвилині Букайо Сака реалізував пенальті і подвоїли перевагу "канонірів". Через три хвилини "Арсенал" забив третій м'яч - бразильський захисник Габріел відправив м'яч у сітку воріт "Вест Хема" після передачі Деклана Райса. На 45+2-й хвилині Леандро Троссард забив четвертий м'яч гостей і довів рахунок до розгромного. 

У другому таймі "каноніри" забили ще два м'ячі. На 63-й хвилині дубль оформив Букайо Сака. Асистував йому Мартін Едегор. На 66-й хвилині Деклан Райс після передачі Бена Уайта забив шостий гол у ворота господарів поля. 

"Вест Хем" - "Арсенал" - 0:6

Голи: Саліба, 32, Сака, 41 пен, 63, Габріел, 44, Троссард, 45+2, Райс, 66

"Вест Гем": Ареола, Цоуфал, Зума (Мавропанос, 46), Агерд, Емерсон (Крессуелл, 76), Альварес (Філліпс, 46), Соучек, Джонсон, Ворд-Прауз, Кудус, Боуен

"Арсенал": Рая, Уайт (Седрік, 77), Саліба, Габріел, Ківіор, Едегор, Райс (Ельнені, 67), Гаверц, Сака (Нелсон, 67), Троссард (Нкетіа, 67), Мартінеллі (Нванері, 77)

Попередження: Альварес (9), Ареола (38), Кудус (76), Філліпс (90+1)

Огляд матчу: 

Зазначимо, що український захисник "Арсенала" Олександр Зінченко пропустив цей матч через травму, яку він отримав у минулому турі. 

"Арсенал" набрав 52 очки і займає третє місце в турнірній таблиці Англійської Прем'єр-Ліги. "Вест Хем" з 36 очками йде на 8-й позиції. 

У наступному турі чемпіонату Англії "Арсенал" зіграє проти "Бернлі", а "Вест Хем" зустрінеться з "Ноттінгемом". 

Вас також можуть зацікавити новини: