"6 червня я буду в Києві": Ребров розповів про плани щодо підписання контракту зі збірною України

Наразі все залежить він попереднього клубу тренера

Колишній футболіст та тренер київського "Динамо" Сергій Ребров стає все ближчим до підписання контракту зі збірною України. Як повідомив наставник в коментарі "Сніданку з 1+1", зовсім скоро він прибуде до Києва.

"Зараз ми вирішуємо це питання, бо контракт із "Аль-Айном" розрахований до 30 червня. Тому ми ще не закінчили усі питання з контрактом. Проте дійсно, 4-го червня я вирушаю до Києва та, напевно, 6-го числа, зранку, я буду в столиці України. Я вважаю і сподіваюся, що ми закінчимо усі справи з "Аль-Айном". Тому так, якщо все буде добре, я сподіваюся, ми підпишемо контракт", - сказав Ребров.

Однак Сергій Станіславович заявив, що він зі своїм штабом розпочав підготовку до роботи з "синьо-жовтими" ще кілька тижнів тому. Попереду на команду очікують важливі матчі.

"Збірна України – це дуже велика відповідальність, тому дійсно, я зі своїм штабом почав працювати і вже декілька тижнів ми готуємося до цих ігор (кваліфікації Євро-2024), оскільки це дуже важливо для нашої країни. Тим більше у цей час, щоб національна команда презентувала нашу велику державу. Я готуюсь вже певний час. Ми принципово про усе вже домовилися. Тільки дозвіл "Аль-Айна" – і нічого не треба обговорювати", - додав Ребров.

Відзначимо, що останнім місцем роботи українського тренера був "Аль-Айн", котрий виступає у чемпіонаті ОАЕ. Ребров провів там два роки, здобувши перемогу у чемпіонаті країни та завоювавши титул Кубка ліги. Додамо, що у сезоні, що завершився 27 травня, "Аль-Айн" посів друге місце відразу чотири рази: у чемпіонаті, Суперкубку та Кубку ліги ОАЕ, а також Кубку президента.

Вчора, 3 червня, Сергій Ребров святкував свій 49 День народження. Його він провів у іспанській Марбельї – фото з цього міста на узбережжі Середземного моря опублікувала дружина тренера у своєму Instagram.

Нагадаємо, що у червні збірна України проведе три матчі. Перший з них запланований на 12 червня проти Німеччини. Він відбудеться у Бремені і матиме статус товариського поєдинку. Далі на "синьо-жовтих" очікують зустрічі у кваліфікації на Євро-2024: проти Північної Македонії (16 червня) та Мальти (19 червня).

Вас також можуть зацікавити новини: