24 вересня УНІАН та FootballHub транслюватимуть матч 'Зоря' - 'Дніпро-1'

У неділю, 24 вересня, між футбольними командами "Зоря" та "Дніпро-1" відбудеться матч в межах 8-го туру Чемпіонату України. Гру проведуть у Львові на стадіоні "Україна". Трансляція матчу на УНІАН розпочнеться о 15:00, коментуватиме — Олександр Новак.

Розширена версія поєдинку "Зоря" — "Дніпро-1"  буде доступна до перегляду на Digital-майданчику FootballHub за цим посиланням. Коментує — Олександр Мельниченко.

До слова, за результатами попереднього, 7-го туру УПЛ, у турнірній таблиці лідирує донецький "Шахтар", який набрав 17 очок. На другу і третю сходинку піднялися  криворізький "Кривбас" та одеський "Чорноморець" відповідно. "Дніпро-1" розташовується на тринадцятій позиції, а "Зоря" на сходинці нижче. 

Відео дня

Нагадаємо, що у четвер, 21 вересня, луганська "Зоря" зустрічалася з бельгійським "Гентом" у межах групового етапу Ліги конференцій. Матч закінчився з рахунком 1:1, а забитим голом за луганську команду відзначився Едуардо Герреро. Дніпрянам у минулому турі УПЛ з "Колосом" довелось задовольнитися нічиєю 1:1. До слова, це був дебютний матч "Дніпра-1" на чолі з новим досвідченим головним тренером — Юрієм Максимовим.

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну, у цілях безпеки усі матчі відбуваються без глядачів і з дотриманням обов'язкових правил безпеки. У разі повітряної тривоги команди прямуватимуть до найближчого укриття.

Нагадаємо, що у березні 2023 року група 1+1 media спільно з Фондом "Повернись живим" запустили збір коштів на "Лігу Аеророзвідки". У межах першого етапу проєкту вдалося зібрати 15 000 000 грн на закупівлю п’яти мобільних пунктів управління БпЛА. Натхненні результативністю збору медіагрупа спільно з Фондом компетентної допомоги армії вирішили запустити другий етап проєкту задля доукомплектування спеціальних автівок для аеророзвідників 10 бортами "Лелека-100".

Традиційно, акумулювання коштів відбуватиметься в межах трансляцій футбольних поєдинків чемпіонату України з футболу на ресурсах групи 1+1 media – телеканалах 2+2 та УНІАН, а також спортивних Digital-проєктах FootballHub та "ПРОФУТБОЛ Digital". Для цього необхідно буде перейти на спеціальну Банку через QR-код, що буде розміщений під час матчів на екранах. 

Також зробити свій донат небайдужі вболівальники та всі охочі вже можуть через спеціальний проєктний рахунок, що вже розміщений на сайті Фонду за цим посиланням.