Бериссо розповіді гравцям про свій діагноз у перерві матчу ЛЧ з

Футбольний клуб "Севілья" (Іспанія) підтвердив хворобу головного тренера команди італійського фахівця Едуардо Беріссо, повідомляє офіційний сайт клубу.

«Медична служба «Севільї» повідомляє, що Беріссо був поставлений діагноз-аденокарцинома передміхурової залози. Подальше обстеження покаже, які кроки слід зробити для лікування тренера», — йдеться в заяві клубу.

Напередодні відбувся матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому "Севілья" приймала англійський "Ліверпуль". Після першого тайму іспанці програвали з рахунком 0:3. За повідомленнями іспанських ЗМІ, у перерві Беріссо розповів футболістам про свій діагноз в перерві матчу, після чого, у другій половині гри господарі зуміли вирвати нічийний результат - 3:3.

Відео дня

У турнірній таблиці групи, за тур до закінчення групового етапу змагань у "Ліверпуля" 9 очок, "Севільї" - 8, московського "Спартака" - 6 і словенського "Марібора" - 2.

"Севілья" зустрічається в останньому матчі з аутсайдером "Марибором" і має чудові шанси на вихід в плей-офф 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.