Фонсека очікує складного протистояння з

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував майбутній матч проти «Наполі».

«Якщо говорити про важливість цього матчу, то для нас всі матчі важливі. Так, це матч Ліги чемпіонів, але він настільки ж важливий для «Шахтаря», як і всі інші. Команда знаходиться у відмінному стані, всі здорові, всі мотивовані, і готові зіграти проти такої великої команди, як «Наполі».

Я нічого не боюся. Це всього лише гра. Ми дуже поважаємо цю команду, яка є однією з найкращих у Європі, кращою в Італії, і яку тренує великий тренер, якого я поважаю. Ми любимо домінувати на полі і володіти м'ячем, але ми розуміємо, що нам потрібно буде підлаштовуватися під гру «Наполі». Але я можу гарантувати, що ми ніколи не змінимо нашим принципам гри.

Відео дня

Читайте такожСрна дискваліфікований як мінімум до кінця сезону - сайт УЄФАЯкщо є думка, що ми приїхали сюди оборонятися, то ви помиляєтеся. Якщо якийсь час у матчі нам доведеться грати без м'яча, це буде лише говорити про якість нашого суперника, а не про те, що ми боїмося, або не будемо грати на перемогу.

Я завжди готовий відкрити двері в плей-офф Ліги чемпіонів. Ми завжди готові до хороших моментів, і не готові до поганих. Якщо вийдемо в наступний раунд, то виконаю свою обіцянку і прийду в образі Зорро. Я знаю, що ви не вірите, але так буде», – сказав Фонсека, якого цитує "Трибуна".

Нагадаємо, що завтра гірники проведуть матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. На виїзді український чемпіон зіграє з "Наполі". Початок зустрічі - о 21.45.

Для виходу в плей-офф ЛЧ "Шахтарю" потрібно як мінімум не програти.