Андрій Шевченко та його тренерський штаб погодилися на зниження зарплат - джерело / prosport-ru.tsn.ua

Головний тренер збірної України та його помічники можуть підписати нові контракти з Федерацією футболу України на умовах зниження своїх окладів, повідомляє телеканал "Футбол 1".

За інформацією джерела, саме така умова продовження співробітництва нині розглядається в ФФУ. При цьому наголошується, що Шевченко і його помічники згодні з подібним варіантом і готові перепідписати контракти з пониженням своїх зарплат.

Президент ФФУ Андрій Павелко, коментуючи ситуацію, зазначив, що його організація хоче оптимізувати фінансування, для чого найближчим часом проаналізує всі наявні для цього можливості.

Відео дня

Читайте такожНове життя збірної – вольова перемога з новачками у складі«Звичайно, ми б хотіли, щоб оптимізація витрат була ефективною. У нас є час проаналізувати ті чи інші можливості для тренерського штабу, зробивши висновки, як ми будемо жити далі, які цілі поставимо, а також з ким будемо розвивати український футбол і національну збірну», — сказав Павелко в інтерв'ю програмі "Великий футбол".

Раніше повідомлялося, що Андрій Шевченко продовжить роботу на посту головного тренера збірної України до кінця Євро-2020, хоча контракт з фахівцем офіційно ще не поновлено.

Нагадаємо, збірна України під керівництвом Шевченка не змогла потрапити на чемпіонат світу-2018, посівши третє, непрохідне місце у своїй відбірковій групі.