Reuters

В період з 6-го по 14 листопада 2017 року передбачено дві дати ФІФА для проведення зустрічей під егідою організації, тому Андрій Шевченко цілком може скористатися можливістю організувати спаринги, повідомляє Команда 1.

У числі суперників можуть розглядатися лише команди, які в ці терміни вільні від участі в офіційних поєдинках. Так, в Європі в листопаді боротьбу в плей-офф продовжать вісім збірних з числа тих, хто посів у своїх групах кваліфікації друге місце. Також відбудуться матчі міжконтинентального плей-офф представників Азії, КОНКАКАФ, Південної Америки та Океанії, заключний тур заплановано в Африці.

Читайте такожЗбірна України не зіграє на чемпіонаті світу в Росії, програвши в останній грі відбору ХорватіїА, наприклад, такі асоціації, як Бразилія та Японія, проведуть товариські матчі. Путівки на Мундіаль у них вже в кишені.

Відео дня

Тим не менш, варіантів для нашого тренерського штабу вистачає. В тому числі і серед членів УЄФА.

До речі, в березні наступного року є ще дві офіційні дати ФІФА для спарингів (з 19-го по 27 березня), коли клуби зобов'язані відпускати гравців в національні збірні.

Наступний офіційний матч команда Шевченка проведе у вересні 2018-го в рамках нового проекту УЄФА - Ліга націй.