Головним завданням Грозного є попадання команди в єврокубки / fcirtysh.kz

Головним тренером казахського «Іртиша» призначений В'ячеслав Грозний. Сьогодні в прес-центрі футбольного клубу відбулася зустріч, на якій керівництво клубу представило журналістам нового головного тренера команди, повідомляє офіційний сайт команди з Павлодару.

— «Іртиш» — серйозний проект з великими амбіціями. Ми постараємося зробити так, щоб вболівальники отримували задоволення від відвідин стадіону і хотіли прийти на футбол ще — це дуже важливий аспект. Тому хотілося, що б набрані очки і якість гри відповідали цьому. Безумовно, наша головна задача — потрапляння в єврокубки, — сказав В'ячеслав Вікторович.

Читайте такожВідомий український футбольний фахівець Грозний залишив тбіліське "Динамо" Останнім місцем роботи 61-річного фахівця був грузинський клуб «Динамо» з Тбілісі. Має великий досвід роботи в клубах України, Росії, Болгарії. У Казахстані він відомий по роботі в «Тоболі» .

Відео дня

Також у тренерській кар'єрі Грозного були такі клуби, як болгарський «Левськи», російський «Терек» і українські «Арсенал» (Київ), «Металург» (Запоріжжя) та «Говерла».