facebook.com/fcdynamoua

Сьогодні на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановскього київське "Динамо" проводить матч 1-го туру чемпіонату України, в якому динамівцям протистоїть одеський "Чорноморець", повідомляє офіційний сайт УПЛ.

Як і поєдинок полтавської "Ворскли" і донецького "Шахтаря", цей матч винесено окремо від базової дати стартового туру через участь двох грандів у поєдинку за Суперкубок України, який завершився впевненою перемогою гірників

Першу перемогу під керівництвом Олександра Хацкевича динамівці можуть здобути сьогодні. "Динамо" і "Чорноморець" часто зустрічалися між собою у минулому сезоні. На першому етапі одесити відібрали у киян два очки вдома (1:1) і програли на виїзді (1:2). На другому етапі в обох поєдинках перевага була на боці "Динамо" (4:1 і 2:1).  

Відео дня

Читайте також"Динамо" в першому турі УПЛ проведе домашній матч без глядачів Перший домашній поєдинок у новому сезоні "біло-сині" проведуть без підтримки рідної публіки. Таким рішенням КДК ФФУ покарало київський клуб за поведінку вболівальників на матчі минулого чемпіонату "Динамо" - "Шахтар".

Крім того, через концерт гурту Depeche Mode на "Олімпійському" поєдинок перенесено на більш компактну динамівську арену. 

Матч у Києві розпочнеться о 19.00.

ТВ-трансляція гри на телеканалі 2+2.