Ігор Суркіс / football24.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, що клуб не отримував офіційних пропозицій щодо трансферів футболістів київського клубу.

"Ні по одному гравцю "Динамо" ми не маємо пропозицій, у тому числі по Віді, тому що всі пишуть, що ми майже гроші отримали за його трансфер. Трансферне вікно відкриється, скоро ми будемо повідомляти про всі зміни у складі команди. Якщо будемо продавати, то будемо купувати.

Мораєс? 1 липня у нього закінчується контракт з китайським клубом "Тяньцзінь Цюаньцзянь". Якщо цей клуб не скористається опцією викупу футболіста, то гравець повернеться в розташування "Динамо".

Відео дня

Кравець вже повернувся, я недавно з ним спілкувався. Він залишається у клубі. Я йому сказав, що більше ніяких оренд. Якщо будуть пропозиції, тоді будь ласка. Я вважаю, що це той футболіст, який нам допоможе.

Це ж стосується і Беланди і Мбокані. Це наші футболісти. Якщо не надійде пропозицій, то вони залишаться і будуть доводити, що можуть потрапити до складу", – сказав Суркіс в ефірі #FootballHub.

Нагадаємо, президент "Динамо" раніше також зазначив, що у клубу немає можливості запросити іменитого іноземного тренера з фінансових причин. Пост наставника, швидше за все, займе Олександр Хацкевич.