Допілка свого часу провів два матчі за національну збірну України / http://fcminaj.com

Екс-футболіст київського «Динамо», «Миколаєва», кропивницької «Зірки» та ще низки клубів Олег Допілка переходить до ФК «Минай». Про це заявив головний тренер команди з Ужгородщини Микола Гібалюк у студії програми «Поза грою», повідомляє офіційний сайт клубу.

«Днями до нас приєднається Олег Допілка, який вже відомий для закарпатських вболівальників. Він виступав за нашу команду впродовж зимового турніру. Гравець такого калібру нам дуже потрібен, адже з досвідом Олега ми зможемо більше. Що й казати, він свого часу мав можливість грати у Лізі Чемпіонів проти «Манчестер Юнайтед»! Допілка може закрити будь-яку позицію на полі. Тішусь, що Олег тепер з нами», - зазначив Гібалюк.

Відомо, що Допілка тренувався з командою близько вдох місяців під час зимового збору, однак потім вирішив покинути команду, оскільки розглядав варіанти продовження кар'єри в Азії. У підсумку, з жодним клубом до домовленостей не дійшло і Допілка останній час так ніде й не був працевлаштований.

Відео дня

Сам футболіст інформацію підтверджує: «Так, можна сказати, що я знову перейшов до «Минаю». Відгукнувся на запрошення тренера та керівництва. Провів з командою вже два тренування. У колективі все подобається. Не дарма ж я тут! Тепер же залишились формальності: мене потрібно дозаявити у Чемпіонат області. Сподіваюсь, допоможу команді прогресувати».

Зазначимо, що Допілка у 2008-му році провів 2 матчі за національну збірну України. До цього грав за молодіжну (U-19, 12 ігор) та юнацьку (U-21, 26) команди країни. 

Наразі, "Минай" йде на 5-му місці в турнірній таблиці чемпіонату Закарпатської області з 10 команд. Після двох турів на рахунку колективу 1 перемога й 1 нічия, 4 очки. 

У першому турі "Минай" обіграв ФК "Поляна" з рахунком 2:1, а в другому - зіграв внічию з ФК "Бужора" (Іршава) - 1:1.