Німецьке видання Bild не направлятиме своїх журналістів на футбольний Кубок Конфедерацій, який влітку 2017 року пройде в Росії, через цензуру в країні-господарці турніру.

Як пише видання, акредитованим на першість журналістам дозволено писати лише про футбольні матчі. Також приїжджим представникам ЗМІ дозволено бути тільки в містах, де відбудуться поєдинки, і "довколишніх місцях".

"Журналіст, який не може повідомити про все, що бачить, - не журналіст, а пропагандист. Те, що корумпована ФІФА дозволяє це Путіну, не дивує", - йдеться в матеріалі заступника головного редактора видання Маттіаса Брюгельманна.

Відео дня

Читайте такожПраво на проведення футбольного ЧС дозволяє Путіну підтримувати своє его - сенатор СШАНещодавно американський сенатор від штату Коннектикут Річард Блюменталь заявив про свій намір домогтися скасування проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року в Росії через її дій в Сирії.

Раніше стало відомо, що на тлі масових затримань російськими силовиками учасників антикорупційних протестів німецькі політики відновили дискусії про можливий бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії 2018 року.