Андрій Ярмоленко / ФК

На думку півзахисника київського «Динамо» Андрія Ярмоленка, інтрига в чемпіонаті України вичерпана, а «Шахтар» після перемоги над киянами у п'ятницю забезпечив собі золоті нагороди. Про це Ярмоленко сказав в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

«Ми забили на початку матчу, але суддя вирішив, що там було порушення правил. Не можу говорити про другий незарахований гол, я не бачив, був офсайд чи ні. В першому моменті можу сказати, що такий фол в Англії навіть не свиснули б. Суддя, вважаю, у таких матчах повинен давати грати.

У грі було чимало спірних епізодів. Не хочу говорити, що ми програли через суддю. Повинні шукати причини в собі. Всі хлопці розчаровані.

Відео дня

«Шахтар» давно став чемпіоном. Мотивація на наступні матчі? Це для нас вболівальники, які нас підтримують. Прийшло дуже багато глядачів. Ми граємо для них. 51 тисяча фанатів - думаю, що для нашого чемпіонату це пристойний показник.

«Динамо» – це та команда, яка повинна боротися за всі трофеї і виступати в Лізі чемпіонів. Але зараз такий сезон, що ми повинні змиритися і зробити висновки», – сказав Ярмоленко після матчу.