Зозулю підтримав руоводитель іспанської футбольної ліги / УНІАН

Президент іспанської Прімери (вища ліга чемпіонату Іспанії з футболу, аналог УПЛ) Хав'єр Тебас дав свій коментар щодо ситуації, яка сталася з українським нападником Романом Зозулею, повідомляє Sport.ua.

Читайте також"Бетіс" виступив з офіційною заявою на підтримку Зозулі- У нас була розмова з «Бетісом» і «Райо Вальєкано» і вранці в п'ятницю я зустрічаюся з самим футболістом, - каже Тебас. – Якщо в ході цієї зустрічі я з'ясую, що «Райо» незаконно повівся з Зозулею, то наша позиція буде чіткою: ми будемо відкривати кримінальну справу. Ми не можемо допустити, щоб футболістів обмежували в їх правах.

Якщо ми з'ясуємо, що Зозуля був змушений покинути «Райо Вальєкано», то ми без вагань подамо в суд. У нас існує свобода, тому не можна ображати ідеї жодної людини. Нам потрібно проявити терпіння і дотримуватися закону, подобається нам це чи ні.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 1 лютого Зозуля перейшов з "Бетіса" в оренду в інший іспанський клуб "Райо Вальєкано". Однак, фанати "Райо", що відрізняються своїми ліворадикальними поглядами, назвали українця нацистом і зажадали від керівництва клубу негайно повернути гравця в "Бетіс".