Домагой Віда обійдеться без штрафу / УНІАН

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що не буде штрафувати захисника команди Домагоя Віду за те, що той їздив за кермом автомобіля в нетверезому вигляді. Про це він сказав в інтерв'ю програмі "ПроФутбол" на телеканалі "2+2".

"За ним ніколи таких моментів не було. Я ж знаю все зсередини, що у нього була певна сімейна ситуація, про яку я не буду поширюватися. З усіма таке буває – і з вами, і зі мною, що міг порушити.

Він опинився не в тому місці і не в той час, коли це було зафіксовано. Віда коректно поводився, заплатив штраф. Думаю, інцидент вичерпано. Більше того, я навіть не буду його штрафувати. Я знаю цього хлопця і знаю, що у нього сталося", - сказав Суркіс.

Відео дня

Нагадаємо, раніше головний тренер команди Сергій Ребров заявляв про те, що Віда оштрафований за свій вчинок. "Звичайно, у мене була з Відою розмова на цю тему. І, звичайно, він оштрафований. Я не збираюся розголошувати суму цього штрафу, але, повірте, вона значна", - заявив Ребров.

Домагой Віда був зупинений поліцією 4 листопада за кермом свого автомобіля Mercedes-Benz. Алкотестер показав вміст в організмі Віди 1,51 проміле алкоголю, що в 5 разів перевищує допустиму норму.