Кравець провів більше 20 хвилин на полі в складі

В Гранаді завершився матч 11-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому "Гранада" приймала "Депортіво" з Ла-Коруньї і зуміла добитися нічиєї - 1:1, повідомляє офіційний сайт змагань.

На 68-й хвилині матчу на заміну вийшов український легіонер Атем Кравець, права на якого, як і раніше, належать київському "Динамо".

При появі Кравця на полі "Гранада" програвала 0:1. Незадовго до виходу українця, на 64-й хвилині рахунок відкрив гравець "Депортіво" Флорін Андоррі. Втім, в кінцівці "Гранада" зуміла збільшити темп і посилити тиск на ворота суперника. На 81-й хвилині господарі поля зрівняли рахунок, після того як Тайтон реалізував пенальті.

Відео дня

Читайте такожУкраїнський форвард Кравець розповів про перехід в іспанську "Гранаду" (відео)

"Гранада" йде на останньому 20-му місці в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 4 очки в 11 матчах - 0 перемог, 4 нічиї, 7 поразок.

Кравець - вихованець кіровоградського футболу. протягом професійної кар'єри виступав в Україні тільки за київське "Динамо". 29 грудня 2015 року було офіційно оголошено про перехід Артема на правах оренди до кінця сезону 2015/16 в німецький «Штутгарт», орендну угоду було підписано на термін з 1 січня по 30 червня 2016 року. 30 серпня 2016 року офіційний сайт «Гранади» оголосив про річну оренду футболіста.