Петряк

Нова зірка луганської "Зорі", один з найкращих молодих гравців України Іван Петряк взяв участь в обов'язковій прес-конференції напередодні матчу 4-го туру Ліги Європи проти голландського "Фейєноорда", повідомляє офіційний сайт "Зорі".

На початку Петряк пообіцяв, що команда буде грати тільки на перемогу: "Ми опинилися в тій ситуації, коли діватися нам нікуди. Треба домагатися позитивного результату. Вся команда докладе для цього максимум зусиль. Сподіваюся, що в цій зустрічі ми зможемо заробити три очки".

Говорячи про свою особисту гру і "закладку фундаменту" для чергового виклику в збірну, Петряк зазначив: "Мої індивідуальні дії мене цікавлять зараз найменше. Найголовніше – загальнокомандний результат. Треба йти вперед. Зараз не думаю ані про збірну, ані про свою індивідуальність".

Відео дня

Читайте такожУПЛ. "Зоря" перемогла "Зірку" і повернулася на друге місце в чемпіонаті

Говорячи про те, чи тяжіє над командою важливість результату, гравець зауважив: "Звичайно, хотілося б у перших турах набрати більше очок. Зараз у нас тільки одна гра в голові. Ми готуємося, розбираємо гру суперника".

А говорячи про те, чи були командою зроблені висновки після останніх матчів, заявив: "Вважаю, що особисто я зіграв невдало. Нам трохи не вистачило агресивності в атаці. Постараємося завтра виправити помилки".

Як повідомляв УНІАН, матч 4-го туру Ліги Європи "Зоря" - "Фейєноорд" відбудеться 3 листопада в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Початок гри о 20.00.