Reuters

Півзахисник київського «Динамо» поділився емоціями після домашнього матчу Ліги чемпіонів проти «Наполі», повідомляє офіційний сайт українського клубу.

"Я хотів би вибачитися перед партнерами по команді, вболівальниками, тренером, президентом. Я не можу сказати, що я прям вже так симулював, але арбітр вирішив саме так. Тим більше, це була друга жовта картка, давати яку за таке, вважаю, було несправедливо...", - почав Сидорчук

"Ми знали, як суперник буде грати – у них велика кількість гравців у центрі, вони добре контролюють м'яч. Нашим завданням у першому таймі було зробити якомога більше перехоплень в центрі поля і починати атаки", - поділився командною тактикою півзахисник.

Відео дня

Говорячи про те, чи відповідає рахунок змісту гри, Сидорчук зауважив: "Це не до мене питання, а до експертів. Єдине, що я можу сказати, це те, що тренер нас похвалив за гру в захисті і за командні дії".

А на питання, чому не вдалося взяти очки, відповів: "Вважаю, що одна з основних причин – це видалення. Якщо б ми догравали у повному складі, в кінцівці нам було б легше".

Як повідомляв УНІАН, київське "Динамо" програло перший матч Ліги чемпіонів сезону 2016/17 італійському "Наполі" з рахунком 1:2.