Марлос пока не может стать украинцем / ФК

Бразильський півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос поки що не має права на отримання українського паспорта для виступів за збірну України. Про це він сказав у коментарі сайту footboom.com.

"Моє майбутнє в збірній України? Так, розмови ведуться, але я ще не прожив в Україні необхідний час, тому не маю право міняти паспорт. Але я думаю над цією пропозицією", – сказав Марлос.

Він також відзначив дебют свого партнера по команді Тайсона за збірну Бразилії.

Відео дня

"Дуже радий за Тайсона, який дебютував у збірній Бразилії. Ми шість років разом граємо, він мій хороший друг. Я його привітав. Зауважу, що за час, проведений в Україні, він виріс не тільки як футболіст, але і як людина", - вважає Марлос.

Нагадаємо, раніше у Федерації футболу України говорили про можливу натуралізацію футболістів "Шахтаря" Тайсона і Марлоса для виступів за збірну України. Тайсон минулої ночі дебютував за збірну Бразилії і вже не зможе виступати за українську національну команду.

Також додамо, що 28-річний Марлос виступає за українські клуби з січня 2012 року. Раніше він грав за харківський "Металіст", а з 2014-го - за донецький "Шахтар".