Клопп и его помощники работают вместе уже на протяжении полутора десятков лет / liverpoolfc.com

Англійський футбольний клуб "Ліверпуль" сьогодні оголосив про укладення угоди з німецьким фахівцем Юргеном Клоппом , який продовжить тренувати команду АПЛ до 2022-го року, повідомляється на сайті команди.

Помічники Клоппа Желько Бувач і Петер Кравіц також продовжили свої угоди. Таким чином Клопп, Бувач і Кравіц продовжать свою спільну роботу, яка триває вже 15 років, з часів співпраці в "Майнці" і дортмундській "Боруссії".

Попередня угода Клоппа було розраховано до 2019-го року, а тепер довгостроковий контракт має строк не менше п'яти років.

Відео дня

Читайте такожКлопп: "Зроблю все, щоб "Ліверпуль" знову дістався фіналу"

«Першочерговим мотивом цього рішення є прихильність Клоппа до загального оздоровлення і розвитку клубу. Юрген завжди дивиться в майбутнє і ставить перед собою найвищі завдання. Німець має організаторський талант світового класу і його керівництво буде мати вирішальне значення для всіх поставлених клубом завдань на найближчі роки»,- заявив власник "Ліверпуля" Джон Генрі.

Минулого сезону під керівництвом Клоппа, "Ліверпуль" зумів зайняти 8-е місце в АПЛ і вийти у фінал Ліги Європи та Кубка англійської Ліги. Обидва кубкових фіналу команда програла.