Маркевич не собирается возглавлять сборную Украины / ФК

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко не зв'язувався з Мироном Маркевичем для того, щоб обговорити його кандидатуру на посаду головного тренера збірної України. Про це фахівець розповів в інтерв'ю виданню "Високий замок".

"Ні, поки я з ним не спілкувався. До ролі головного тренера готували Андрія Шевченка. Думаю, треба дати йому шанс проявити себе на чолі збірної", - заявив Маркевич.

"Чи погодився б я, якби запросили на цю посаду? Подивимося. Складно зараз про це говорити. Я дуже вдячний всім, хто мене підтримує, стоїть за мене горою, але є певні нюанси. Час покаже", - додав тренер.

Відео дня

Маркевич також спростував інформацію, що може очолити команду "Рух" з Винників, яка наступного сезону виступатиме у Другій лізі чемпіонату України.

Читайте також"Рішення щодо нового тренера збірної України буде прийнято до середини липня" - президент ФФУ

"Це хтось пожартував. Не буду я працювати у другій лізі. Єдине, що можу сказати точно: їхати з України поки не збираюся. Все вирішиться протягом цього тижня, – сказав Маркевич.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, Андрій Шевченко є головним кандидатом на посаду головного тренера збірної України після того, як попередній наставник національної команди Михайло Фоменко залишив цей пост.

Мирон Маркевич очолював збірну України з лютого по серпень 2010 року. В цей час команда брала участь тільки в товариських матчах.