Ибрагимович догнал Шевченко / Reuters

Нападник французького "ПСЖ" Златан Ібрагімович зрівнявся з колишнім українським футболістом Андрієм Шевченком за кількістю голів у Лізі чемпіонів.

М'яч, який форвард паризької команди вчора забив у ворота англійського "Манчестер Сіті", став для нього 48-м у турнірі при 118 проведених матчах. Шевченко ж це досягнення підкорилося в 100 поєдинках ЛЧ.

Тепер шведський і український футболісти ділять шосте місце у рейтингу бомбардирів Ліги чемпіонів. Лідирує в списку з 90 голами португальський нападаючий мадридського "Реала" Кріштіану Роналду. Далі розташувалися аргентинець Ліонель Мессі (83 голи), іспанець Рауль (71), голландець Рууд Ван Ністелрой (56), француз Тьєррі Анрі (50).

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, вчора в першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів "ПСЖ" зіграв внічию 2:2 з "Манчестер Сіті". Крім того, німецький "Вольфсбург" переграв "Реал" з рахунком 2:0.

Андрій Шевченко у лютому 2016 року став асистентом головного тренера збірної України та дебютував на цій посаді під час товариського матчу проти Кіпру.