Драгович может покинуть

Футболіст київського "Динамо" Олександр Драгович потрапив до сфери інтересів італійського "Інтера" та англійського "Евертона", повідомляє transfermarketweb.com.

25-річний австрійський захисник може залишити склад чемпіона України влітку 2016 року, коли відкриється трансферне вікно. Контракт Драговича з "Динамо" закінчується лише 2018 року, а його нинішня орієнтовна вартість оцінюється в €18 млн.

Раніше до футболіста вже приписували інтерес низки клубів з європейських топ-чемпіонатів. Зокрема, мова йшла про італійський "Наполі", англійський "Лестер", "Вест Хем" і "Саутгемптон", німецький "Байєр" та "Борусію" з Дортмунда.

Відео дня

Драгович виступає в "Динамо" з 2013 року. Він став з київським клубом чемпіоном України і брав участь у плей-офф Ліги чемпіонів. Раніше він грав за віденську "Аустрію" і "Базель". З останнім клубом австрієць тричі поспіль ставав чемпіоном Швейцарії.

Як повідомляв УНІАН раніше, головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров сподівається в майбутньому очолити один з клубів англійської Прем'єр-ліги.