Джанлука Віаллі / Sky Sports

Колишній форвард збірної Італії Джанлука Віаллі зізнався, що переміг рак. Причому про виліковування від страшної хвороби екс-футболіст висловився по-футбольному. Про це італієць розповів в інтерв'ю Corriere della Sera.

«Зараз все в порядку, все дуже добре. Минув рік, і я набрав прекрасну форму, хоча у мене досі немає повної впевненості в тому, як закінчиться цей матч. Раніше я носив светр під сорочкою, щоб ніхто нічого не помітив. Я все ще був людиною, яку всі знали.

Читайте такожЛегенда Челсі попрощався з уболівальниками, оголосивши про завершення кар'єр кур'єри

Відео дня

Я сподіваюся, що моя історія надихне людей, які знаходяться на ключових етапах життя. Ми є продуктом наших думок. Головне не перемога. Головне - думати, як переможець. Тільки 10% нашого життя складається з того, що з нами відбувається. Решта 90% – це те, як ми з цим боремося. Сподіваюся, моя історія допоможе людям правильно розібратися з тим, що з ними відбувається».

Джанлука Віаллі є дворазовим чемпіоном Італії (у складі "Сампдорії" в 1991 році і в складі "Ювентуса" у 1995-му), а також переможцем Ліги чемпіонів–1995/96. Також він виступав за "Челсі", а разом зі збірною Італії у 1990 році Віаллі виграв бронзу чемпіонату світу.