Джердан Шакірі

Хавбек "Ліверпуля" Джердан Шакірі не потрапив у заявку на виїзний матч своєї команди в Лізі чемпіонів з "Црвеною Звєздою". Головний тренер "Червоних" Юрген Клопп прокоментував своє рішення:

"Ми чули і читали про те, як можуть зустріти Джердана в Белграді. І хоча ми не знаємо, що може статися, ми хочемо полетіти туди і на 100% віддаватися футболу, а не думати про щось ще.

Читайте такожУ Єгипті з'єднання явилася невдала статуя Салаха в образі гобліна (фото)

Відео дня

Ми хочемо уникнути будь-яких чинників, які можуть перешкодити нам сконцентруватися на 90-хвилинному матчі, важливому для футболу і тільки футболу. З цієї причини Шакірі залишається поза заявкою на гру. Він усвідомлює і приймає це", - заявив наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп, якого цитує офіційний сайт клубу.

Джердан Шакірі – албанець-косовар за походженням, але виступає за збірну Швейцарії. Влітку на ЧС-2018 вибухнув скандал, коли під час матчу Швейцарія - Сербія Шакірі, відзначаючи гол у ворота сербів, показав орла з прапора Албанії. Футболісту загрожувала заборона на участь у двох матчах за політичний жест, однак у підсумку гравець уникнув такого покарання і відбувся штрафом.