Жуніор Мораєс / REUTERS

Форвард «Шахтаря» і автор двох голів у ворота "Ліона" Жуніор Мораєс прокоментував нічию у матчі з французьким клубом (2:2) у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Читайте такожФонсека після матчу з Ліоном: для Шахтаря нічого не втрачено

«Ми прекрасно знали, що «Ліон» – сильна команда. Якщо б мене запитали перед матчем, я б сказав, що нічия була б непоганим результатом, але ми показали такий футбол, що залишився неприємний післясмак після такої нічиї. Я можу привітати команду за такий матч, але ми не можемо повернути час і виправити свої помилки. Нас чекають інші матчі, зробимо все, щоб пройти далі. Ліга чемпіонів – це змагання, в якому не можна помилятися. Помилки можуть стати фатальними. Не можна грати внічию ні з «Хоффенхаймом», ні з «Ліоном», якщо ми хочемо пройти далі.

Відео дня

Без уболівальників грати мені не подобається. Навіть якщо б були тільки вболівальники «Ліона», то все одно було б краще. Всім подобається грати на заповнених стадіонах», – сказав Мораєс в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, "Шахтар" після дубля у виконанні Мораєса вів 2:0, однак у підсумку втратив важливі очки, зігравши внічию 2:2.