Олександр Хацкевич / facebook.com/fcdynamoua

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич прокоментував поразку від «Аякса» (1:3) у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

«Коли пропускаєш на початку матчу, йде тиск з боку вболівальників. Індивідуальна помилка була допущена в цей момент. Потім зрівняли рахунок після стандартного положення. Що стосується Гармаша. Не хотілося міняти його ще в першому таймі. Футболіст, мабуть, не увійшов у свою гру. І в психологічному плані, і в грі на своїй позиції. Тому поміняли в перерві.

З оборони ми намагалися виходити через середній-короткий пас. Наших футболістів намагалися накривати. Просто бити м'яч на Бесєдіна сенсу не було.

Відео дня

Читайте такожАякс є фаворитом на ставках букмекерських контор у матчі з Динамо

Були непогані виходи з оборони в першому таймі, але епізодично. У другому таймі виявилося, що це працює, якщо ти дисципліновано виконуєш всі вимоги або граєш на своїй позиції.

Якщо абстрагуватися від результату, то з 1:3 можна відігратися. Звичайно, в Києві ми будемо більше заточені на атаку, але не забудемо і про оборону. Як показав другий тайм, коли ми володіємо м'ячем, то команда суперника теж помиляється. Вони десь і самі втрачали м'яч у простих ситуаціях. У Києві буде інша гра, все буде вирішуватися там», – сказав Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, повідомляє "Трибуна".

Нагадаємо, "Динамо" поступилося "Аяксу" у першій грі на виїзді - 1:3. Матч-відповідь відбудеться у Києві 28 серпня, початок – о 22.00.

Переможець за підсумками двох матчів отримає путівку в груповий етап Ліги чемпіонів.