fcdynamo.kiev.ua fcdynamo.kiev.ua

Державна фіскальна служба почала перевірку документації ФК "Динамо". Клуб підозрюють в несплаті податків. Про перевірку податківці повідомили у відповідь на запит УНН.

Увагу контролюючого органу привернули слова півзахисника "Динамо" Дерліса Гонсалеса. Парагваєць незадовго до переходу в оренду в "Сантос" обмовився, що заробляє в Києві 110 тисяч євро на місяць. В офіційних деклараціях столичного клубу такі суми і близько не фігурують.

Читайте такожНАПК вимагає від ФФУ Продакшен надати інформацію щодо можливих порушень з боку Павелка

Відео дня

"Відповідна інформація направлена ​​для подальшого вжиття заходів податкового контролю. У разі встановлення фактів порушень вимог законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, будуть вжиті заходи щодо їхнього усунення", - повідомили в ДФС.

Відзначимо, що "Динамо" раніше неодноразово звинувачувався ЗМІ в несплаті податків. За інформацією Еspreso.tv, яка фігурувала два роки тому, в 2013-2016 роках кияни сумарно не заплатили в казну 30 мільйонів доларів за рахунок заниження реальних зарплат своїх футболістів і персоналу. А видання "Новий час" раніше стверджувало, що "Динамо" переводило 99% зарплат через офшорну структуру Newport Management LTD, при цьому декларувало менше 1% реальних витрат.

Відзначимо, що "Динамо" раніше неодноразово звинувачулося ЗМІ в несплаті податків. За інформацією Еspreso.tv, яка фігурувала два роки тому, в 2013-2016 роках кияни сумарно не заплатили в казну 30 мільйонів доларів за рахунок заниження реальних зарплат своїх футболістів і персоналу. А видання "Новое время" раніше стверджувало, що "Динамо" переводило 99% зарплат через офшорну структуру Newport Management LTD, при цьому декларувало менше 1% реальних витрат.