Євген Хачеріді разом з ПАОКом обіграв "Спартак" / прес-служба ПАОК

Футболісти збірної України Євген Хачеріді та Євген Шахов, що виступають за грецький ПАОК, взяли участь у матчі 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти російського "Спартака" (3:2). 

Екс-захисник "Динамо" Хачеріді з’явився у стартовому складі ПАОКу в домашній грі з москвичами, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Читайте такожДинамо на останній хвилині втратило перемогу над Славією у кваліфікації Ліги чемпіонів (відео)

Уже на 17-й хвилині господарі програвали - 0:2, але ще до перерви спромоглися відповісти трьома голами. У другій половині зустрічі команди не забивали, хоча гості мали шанс відзначитися з пенальті, який було призначено за порушення правил з боку Хачеріді, але Промес не зміг переграти Пасхалакіса.

ПАОК переміг із рахунком 3:2, Хачеріді відіграв повний матч та отримав попередження. Його партнер по команді українець Євген Шахов увійшов до гри з лави запасних на 84-й хвилині.

За тиждень команди зіграють матч-відповідь у Москві.

Як повідомляв УНІАН, УЄФА, як і раніше, розводить українські і російські клуби в єврокубках. Київське "Динамо" і московський "Спартак" у будь-якому разі не зіграють між собою у наступному раунді плей-офф Ліги чемпіонів.