Кріштіану Роналду попрощався з уболівальниками "Реала" / Reuters

Нападник Кріштіану Роналду, який перейшов з «Реала» в «Ювентус», написав листа на адресу вболівальників мадридського клубу.

Про це повідомив офіційний сайт "Реала".

«Роки в «Реалі» і Мадриді, можливо, були найщасливішими в моєму житті. До клубу і міста у мене є тільки величезна подяка. Я хочу подякувати всім за любов, яку я отримав.

Відео дня

Тим не менш, я вважаю, що настав час відкрити новий етап в моєму житті. Саме тому я попросив клуб відпустити мене. Прошу всіх вболівальників зрозуміти мене.

Читайте також"Ювентус" заплативши "Реалу" за Роналду 100 мільйонів євро

Фанати були неймовірні всі ці дев'ять років. Це були унікальні дев'ять років. Це був захоплюючий час. У мене були чудові товариші по команді. Разом ми виграли три Ліги чемпіонів поспіль і чотири – за п'ять років. І завдяки їм я виграв чотири Золоті м'ячі і три Золоті бутси. Весь цей час я був у великому клубі.

«Реал Мадрид» підкорив моє серце і мою сім'ю, тому я хочу подякувати вам: клубу, президенту, директорам, партнерам, лікарям, фізіотерапевтам та всім працівникам.

Я багато розмірковував і знаю, що настав час для нового циклу. Я йду, але ця форма і «Сантьяго Бернабеу» будуть залишатися зі мною, де б я не був.

Спасибі всім і, як і в перший раз на стадіоні 9 років тому, я кажу, – Hala Madrid», – заявив Роналду.

Нагадаємо, вчора ввечері відбувся трансфер Кріштіану Роналду з "Реала" в туринський "Ювентус". Вартість угоди склала 112 мільйонів євро.