http://kiev.klichko.org

Мер Києва Віталій Кличко представить українську столицю, як місто проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018.

Він візьме участь у церемонії жеребкування 1/2 турніру, яка відбудеться 13 квітня у швейцарському Ньйоні, повідомляє Київська міська державна адміністрація

Проводити процедуру самого жеребкування керівникам УЄФА допомагатиме посол фіналу Ліги чемпіонів у Києві, легендарний український футболіст, нині головний тренер збірної України Андрій Шевченко, а також екс-капітан італійської «Роми» Франческо Тотті.

Відео дня

Мер столиці Віталій Кличко сподівається, що Київ відвідають понад 100 тисяч туристів, які приїдуть саме на фінал Ліги чемпіонів. До цієї події для вболівальників у місті буде відкрито кілька фан-зон.

Як неодноразово заявляв Віталій Кличко, досвід проведення, зокрема, «Євробачення» у 2017 році показав, що Київ здатен організовувати великі міжнародні події на високому рівні.

Почнеться жеребкування о 14:00 за київським часом. Транслювати подію будуть провідні європейські спортивні канали. В Україні офіційну церемонію покаже канал «Футбол-1». Перші матчі 1/2 фіналу відбудуться 24 і 25 квітня, матчі у відповідь – 1 і 2 травня.

Фінал головного європейського клубного футбольного турніру відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський» у Києві.