В Україні відроджується діяльність Федерації дворового футболу / ysm-ua.livejournal.com

Всеукраїнська національна федерація дворового футболу прийняла рішення про відродження своєї діяльності.

ФДФУ підготувала Всеукраїнський турнір з дворового футболу "1 000 000 на стадіоні", повідомив президент Федерації Ілля Кива на власній сторінці у Facebook.

Перший етап турніру заплановано День Державного Прапору України і пройде 23 серпня 2018 року в Києві. Етапи змагань відбудуться в містах України. Сере учасників буде розіграно 1 млн. гривень призового фонду, які підуть на будівництво стадіону для дворового футболу в населеному пункті (мікрорайоні) команди-переможця турніру.

Відео дня

До участі в реалізаціїї проекту залучені Федерація футболу України, Міністерство молоді і спорту України, Міністерство внутрішніх справ України та спонсорські організації.

"Дворове середовище завжди виконувало роль, відведену йому у вихованні  молоді взагалі і яскравих футболістів, зокрема. Відродження дворового футболу вплине на оздоровлення дворового середовища, побудованого на принципах самодіяльності, ініціативності, задоволення від спілкування та спільної діяльності. А це необіхдно не тількі футболу, а й всьому нашому суспільству", - йдеться в заяві ФДФУ.

fdfu.org.ua