Російські вболівальники залишилися без захисту своїх правоохоронців на матчі з "Арсеналом" у Лондоні / РІА Новини

Співробітники російських правоохоронних органів не будуть відповідати за безпеку російського футбольного клубу ЦСКА в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи "Арсенал" (Лондон, Англія) - ЦСКА (Москва, Росія).

Влада Великобританії відмовила у видачі віз російським правоохоронцям і ті в останній момент не змогли виїхати в Лондон слідом за ЦСКА, повідомляє "Советский спорт".

Читайте такожПостпред України в Раді Європи: Захід дав зрозуміти, що йому набридло терпіти агресію Росії

Відео дня

По усталеній практиці, сторона, що приймає матч, завчасно направляє запрошення делегації правоохоронних органів гостьової команди у випадку, якщо аналіз ризиків показує необхідність залучення до охорони порядку зарубіжних поліцейських.

Британська влада поінформувала МВС Росії про те, що при проведенні матчу "Арсенал" – ЦСКА нею прийнято рішення утриматися від послуг російських поліцейських. Офіційну причину свого рішення британська сторона не озвучила.

Як повідомляв УНІАН, Британія відмовилася вести спільне з Росією розслідування справи екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля, який був отруєний на початку березня у місті Солсбері на півдні Великобританії.