Євген Хитров / фото скріншот You-Tube

Український середньоваговик Євген Хитров оголосив, що його боксерська кар'єра добігає кінця.

Цитує Євгена Boxing Studio.

"На 95% я, швидше за все, завершив кар'єру. Я вже втомився боксувати, якщо чесно. Мені 33 роки, я почав боксувати, коли мені було 7. Усе своє свідоме життя, можна сказати. У юнацтві і на початку дорослого життя я постійно бився. Я не боксував 2,5-3 роки. Може, ще за гроші я вийду побоксувати. Але останні півроку я впевнений, що навіть за гроші не вийду боксувати", - сказав Хитров.

Відео дня

"У мене всього досить, хороші друзі, сім'я, оточення. Мені є чим зайнятися, я не бідна людина. Мене все влаштовує, я повернувся у свою країну і у своє місто для того, щоб ділитися своїм досвідом з поколінням, яке підростає та з молоддю, з дітьми, які починають свій шлях, як і я 25 років тому. Я отримав хороший досвід в США, мені є що розповісти, чим поділитися. Для цього я повернувся додому", - додав Євген.

Нагадаємо, що під час Олімпіади-2012 в Лондоні у Хитрова судді вкрали перемогу в скандальному поєдинку, віддавши несправедливим чином звитягу британцю Ентоні Огого.

Читайте такожНепереможний український боксер розповів, що шість років не виходив на ринг через дитину

Євген Хитров: досягнення на ринзі

  • Євген Хитров на аматорському рівні був чемпіоном світу у 2011 році та чемпіоном Європи у 2013-му.
  • З 2013 року він перейшов у професіонали і на цю мить провів 22 бої, здобувши 20 перемог (17 нокаутом) при двох поразках.
  • Минулого разу 33-річний Хитров виходив на ринг у листопаді 2019 року, коли технічним нокаутом виграв у ганця Ернеста Амузу.