Олександр Усик / фото REUTERS

Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью вважає, що Ентоні Джошуа може постраждати від потужності свого майбутнього опонента - Олександра Усика.

38-річний британець похвалив українця в інтерв'ю для Boxing News 24/7.

"Усик б'є досить важко, щоб відправити мене на настил. Він особливий. Найкращий боєць, з яким я бився. У нього ідеальна техніка. Цей хлопець змушує людей мати смішний вигляд. Його робота ніг знаходиться на іншому рівні. Він фантастичний, феноменально обдарований в усьому, що робить".

Відео дня

"Ніхто не перебоксує Усика, навіть Ф'юрі. Суто через те, що його ноги настільки прудкі, що Тайсон трохи розгубиться. Якщо Джошуа дозволить створити занадто великий розрив, то Усик може вийти сухим з ​​води. Він велика і небезпечна загроза. Просто подумайте про його технічні здібності й про те, на що він здатний на боксерському рингу", - додав Беллью.

Нагадаємо, що у 2018-му році Усик нокаутував Беллью в 8-му раунді, захистивши звання абсолютного чемпіона світу в першому важкому дивізіоні. З Джошуа Олександр зустрінеться 25 вересня 2021 року в Лондоні.

Читайте також"Серйозний суперник": Джошуа порівняв Усика з Ф'юрі

Усик - Джошуа: профайл боксерів

  • І Олександр Усик, і Ентоні Джошуа є олімпійськими чемпіонами Лондона. Українець виграв золото у важкій вазі, а британець - у суперважкій.
  • 34-річний Усик на професійному рингу провів 18 боїв і у всіх здобув перемоги (13 - нокаутом). Усик ставав абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, після чого захистив пояси в поєдинку з Тоні Беллью і перейшов в супертяжі.
  • У найпрестижнішому дивізіоні Усик спершу достроково переміг Чазза Візерспуна, а в жовтні минулого року за очками виграв у Дерека Чісори.
  • 31-річний Джошуа в профі провів 25 боїв. У нього 24 перемоги (22 - нокаутом) і 1 поразка (від Енді Руїса в грудні 2019 року). Чемпіоном світу він вперше став в 2016 році (за версією IBF), а всі свої пояси зібрав, перемігши Володимира Кличка і Джозефа Паркера.
  • У двох останніх боях Джошуа взяв реванш у Руїса, перемігши рішенням суддів, а в грудні минулого року нокаутував Кубрата Пулєва.
  • Усик поступається Джошуа в габаритах. Зріст українця - 191 см, а британця - 198 см. Розмах рук в Усика - 198 см, у Джошуа - 208 см.