Теофімо Лопес переміг Василя Ломаченка за очками / фото twitter.com/trboxing

Батько і тренер чемпіона світу в легкій вазі Теофімо Лопеса Теофімо Лопес-старший заявив, що хотів би побачити реванш свого сина з Василем Ломаченком.

Після впевненої перемоги Ломаченка над Накатані Twitter Top Rank Boxing опублікував інтерв'ю з Лопесом-старшим, а також промоутером обох боксерів Бобом Арумом.

"Після такого виступу Ломаченка, думаю, публіка хоче побачити другий бій. Думаю, я зможу переконати мого сина знову битися проти нього. Цей бій може відбутися, і це може бути найбільший бій у світі. Ми могли б зробити його в грудні в Madison square garden (арена в Нью-Йорку, - Прим.). Але мені потрібно поговорити з сином", - сказав Лопес-старший.

Водночас Арум підкреслив, що з проведенням реваншу не повинно виникнути проблем:

Читайте також"Давай проведемо реванш": Ломаченко звернувся до Лопеса після перемоги над Накатані

"Перед тим, як Лопеси підписували новий контракт з Top Rank, вони сказали, що реванш - не проблема. Це лише питання гонорару. Це робота промоутера, і я щедро заплачу їм обом. Я зроблю цей бій, тому що, враховуючи виступ Ломаченка проти Накатані, реванш буде зовсім іншим поєдинком, ніж перший бій. Я не можу дочекатися, щоб побачити його".

Ломаченко - Лопес: перший бій

  • Перша зустріч боксерів у рингу відбулася 17 жовтня 2020 року. Бій тривав усі 12 раундів і завершився перемогою Лопеса одноголосним рішенням суддів.
  • Лопес, який вже володів титулом IBF, відібрав у Ломаченка пояси WBC Franchise, WBA Super і WBO, завдяки чому став абсолютним чемпіоном світу.
  • Після бою Ломаченко заявив, що вийшов на поєдинок з травмою плеча. Також українець неодноразово говорив, що не вважає, що програв у цьому бою.
  • Раніше Лопес і його батько не раз заявляли, що Ломаченко не отримає реванш.