Олександр Усик перебоксував Ентоні Джошуа у першому поєдинку / фото REUTERS

Промоутер Френк Воррен, який представляє інтереси Тайсона Ф'юрі, не вірить, що Ентоні Джошуа зможе перемогти Олександра Усика в реванші, який планується на лютий-березень.

Про це Воррен сказав у своєму інтерв'ю для Boxingscene.

"Тиждень тому на стадіоні "Тоттенхема" були яскраві феєрверки, але вони виявилися єдиними пострілами від кута Ентоні Джошуа. Олександр Усик загасив вогонь Ей-Джея. Як же ми всі хотіли б побачити Ф'юрі проти Джошуа на піку їхніх можливостей. Але тепер цього не буде", - зазначив Воррен.

"Усик зараз - великий гравець в суперважкій вазі. Я не хочу добивати Джошуа, бо лежачого не б'ють. Але я не можу уявити, що його реванш з Усиком істотно відрізнятиметься від того, що ми вже бачили. На відміну від Енді Руїса, попереднього кривдника Джошуа, якого Ентоні здолав потім у повторному бою, Усик не буде поневірятися по вечірках і не втратить жахливим чином свою форму", - розповів промоутер.

"Бій з Усиком - очевидне рішення за умови, що у нас все добре складеться 9 жовтня", - додав насамкінець Воррен, маючи на увазі поєдинок Ф'юрі проти Деонтея Вайлдера.

Читайте такожЛегенда боксу Тайсон висловився про бій Усик - Джошуа

Усик - Джошуа: підсумки бою

  • Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів і завоював пояси WBO, WBA, IBF і IBO в суперважкій вазі.
  • Були опубліковані статистика ударів і суддівський протокол бою.
  • Усик став чемпіоном світу у другій ваговій категорії - раніше українець був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі.
  • Пояси чемпіона світу в суперважкій вазі повернулися в Україну вперше з 2015 року, коли Володимир Кличко програв Тайсону Ф'юрі.
  • Усик - третій українець, який став чемпіоном світу в супертяжах. Також він увійшов в історію в одному ряду з Евандером Холіфілдом.
  • Усик провів свій 19-й поєдинок на профі-рингу і здобув 19-ту перемогу. Для Джошуа це був 26-й бій, він зазнав другої поразки.