Лопес дізнався дату бою проти Камбососа / фото boxingscene.com

Бій за звання абсолютного чемпіона в легкій вазі між володарем всіх поясів дивізіону американцем Теофімо Лопесом (16-0, 12 КО) і австралійцем Джорджем Камбососом-молодшим (19-0, 10 КО) нарешті отримав офіційну дату і місце проведення.

Поєдинок Лопес-Камбосос відбудеться 27 листопада на малій арені (Hulu Theater) спорткомплексу Madison Square Garden в Нью-Йорку (США). Про це повідомляє Новий організатор бою DAZN.

Варто відзначити, що це вже дев'ята дата для цієї багатостраждальної події. Лопес і Камбосос спочатку повинні були провести поєдинок 5 червня, потім дату змістили на 19 червня. Після того, як Лопес підхопив коронавірус, сутичку знову перенесли на 14 серпня, а трохи пізніше на 11 вересня.

Відео дня

Поєдинок мав відбутися 4 жовтня. Пізніше організатори вирішили перенести бій на 16 жовтня. Це було пов'язано з тим, що 4 жовтня пройде матч "Лас-Вегас Рейдерс" проти "Лос-Анджелес Чарджерс".

Бій мав відбутися на стрімінгу Triller, який виклав за подію понад 6 мільйонів доларів, але через постійні перенесення компанія витратила, за чутками, понад 10 мільйонів доларів і вирішила відмовитися від права організувати даний поєдинок. 

Лопес-Камбосос: перед боєм