Майк Тайсон / Фото REUTERS

Легенда боксу Майк Тайсон став учасником неприємного інциденту в аеропорту Сан-Франциско.

Як повідомляє видання TMZ Sports, американський супертяж накинувся з кулаками на пасажира рейсу Сан-Франциско - Майамі після того, як п'яний чоловік спровокував його.

Майк сидів зі своїм другом в салоні і нікого не чіпав, поки його спокій не потривожив пасажир, що сидів позаду нього. Він впізнав Майка і довгий час крутився навколо Тайсона.

Легендарний важкоатлет довгий час терпів нападки і кривляння неадекватного сусіда. Спочатку Майк намагався ввічливо обійтися з цим невгамовним персонажем і просто просив залишити його в спокої. Легенда боксу навіть зробив селфі з цим хлопцем. 

Нетверезий шанувальник не прислухався до заклику охолонути і продовжував вигукувати непристойні слова на адресу Тайсона. І це стало головною його помилкою.

Чаша терпіння Майка була переповнена, коли п'яний пасажир кинув в нього пляшкою з водою. Після цього 55-річний боксер накинувся з кулаками на п'яного чоловіка. В кінцевому підсумку хлопець відбувся синяками в області чола і сумним виразом обличчя. 

Скріншот

Інформацію про інцидент підтвердив один з представників екс-боксера, який зв'язався з TMZ Sports, щоб прокоментувати те, що трапилося.

"На жаль, у містера Тайсона стався інцидент на борту літака з агресивним пасажиром, який почав докучати йому, а також жбурнув у нього пляшку з водою, коли той перебував у своєму кріслі", - сказав представник Тайсона.

Після інциденту легендарний боксер покинув борт літака, щоб не випробовувати своє терпіння знову. А потерпілий бешкетник написав заяву в поліцію. Поліцейські поки не дали коментар щодо того, що сталося. 

Майк Тайсон: боксерська кар'єра

  • У листопаді 2020 року Майк Тайсон провів виставковий бій проти екс-чемпіона в чотирьох вагових категоріях Роя Джонса. Поєдинок завершився внічию.
  • До цього 55-річний Тайсон в попередній раз виходив на ринг в 2005 році.
  • На професійному рингу на рахунку Тайсона 56 поєдинків, 50 перемог (44 - нокаутом), 6 поразок.
  • Тайсон володів поясами чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBC (1986-1990, 1996), WBA (1987-1990, 1996), IBF (1987-1990), The Ring (1988-1990). Він був абсолютним чемпіоном з 1988 по 1990 роки.